Stel een vraag

Stel hier uw vraag

Bij Manuele Therapie Naarden proberen wij altijd optimaal samen te werken met onze cliënten. Wij staan dan ook open voor vragen over de therapie die wij bieden. Op deze pagina beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen.

Heeft u een andere vraag? Dan kunt u deze vrijblijvend stellen door het formulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op zodat wij kunnen kijken naar wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Veelgestelde vragen

Wat is Manuele Therapie?
Wanneer is Manuele Therapie geschikt?
Wat is Dry Needling?
Wanneer is Dry Needling geschikt?
Wat is Manuele Therapie?

Manuele therapie is bedoeld voor klachten in het “bewegingsapparaat”, dat wil zeggen de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Met behulp van manuele therapie kan de stoornis van de gewrichten worden verminderd of verholpen.

Wanneer is Manuele Therapie geschikt?

Veel klachten die veroorzaakt worden door stoornissen in gewrichten kunnen door de manueeltherapeut positief beïnvloed worden. Lees via onderstaande knop bij welke klachten manuele therapie geschikt is.

Wat is Dry Needling?

Dry needling is een nieuwere behandelmethode van de Nederlandse fysiotherapeut. De methode is overgekomen uit Canada en wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en ontspannen op die manier snel en langdurig. Lees meer via onderstaande knop.

Wanneer is Dry Needling geschikt?

Dry needling kan worden toegepast wanneer er bepaalde ‘triggerpoints’ zijn die problemen in het bewegingsapparaat veroorzaken. Lees meer informatie over triggerpoints via onderstaande knop.

Menu